Wandelpuzzeltochten door Haarlem en Amsterdam. Tijdens Corona toch een leuk teamuitje! En dat Coronaproof!

Van Berkel accountants Haarlem

Met ons bedrijf hebben we een wandelpuzzeltocht door Haarlem gedaan via Walkabouts en we hebben een fantastisch leuke middag gehad. Het is niet alleen heerlijk om lekker door (soms nog onbekend) Haarlem te wandelen maar vooral door de vragen leer je de stad en haar geschiedenis echt goed kennen. Naast de serieuze vragen zaten er ook grappige en gekke opdrachten tussen waardoor je samen met de collega’s veel plezier hebt. Met af en toe een hapje en een drankje erbij ben je een middag op pad.

Helaas waren de hofjes (op één na) vanwege Corona gesloten maar dat was voor ons geen probleem. Maar als die weer opengaan is het helemaal een superleuke tocht!

Dank Walkabouts, voor alle flexibiliteit en de enorm leuke middag!

We hebben zo een behoefte om met elkaar te socializen. Dat kan nu ook Coronaproof met je team! Per koppel of per kwartet, afhankelijk van de grootte van het team, vertrek je vanaf het startpunt gewapend met de puzzelquiz. Je historische kennis wordt getoetst, je hebt het gezellig met elkaar en je weet weer eens wat meer van je teamgenoot. Daarnaast twee leuke stops onderweg voor een droogje en een natje en de dag is compleet. Ook voor familie en vrienden natuurlijk!

Neem contact op via walkabouts@stadswandelingenamsterdam. com of
een beller is sneller: 06-21541043

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *